Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hilal ve yıldız görmek

Rüyada hilal ve yıldız görmek

Rüyada hilal ve yıldız görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hem yıpranacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hilal ve yıldız gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemekte fayda var.

Rüyada yıldız ve hilal görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, dedikoduya, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hilal yıldız görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada hilal ve yıldız görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, şükür içinde bir hayat süreceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hilal görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay hilal görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet eder.

Rüyada yarım hilal görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hilal ve dolunay görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments