Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek eşe dosta yardım edileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada hilal şekli görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, iyilik ve hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada ay ve hilal görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına tabir olunur.

Rüyada ay hilal görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hilal ve yıldız görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız ve hilal görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, şifa bulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments