Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız ve hilal görmek

Rüyada yıldız ve hilal görmek

Rüyada yıldız ve hilal görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, rızkın artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız ve hilal gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada yıldız ve hilal görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hilal yıldız görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, canın derdine düşeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada hilal ve yıldız görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç hilal görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde hilal görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments