Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hilal yıldız görmek

Rüyada hilal yıldız görmek

Rüyada hilal yıldız görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada hilal yıldız gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sorunların çözüme kavuşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hilal ve yıldız görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, istediği evde oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada hilal yıldız görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız ve hilal görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işarettir.

Rüyada çift hilal görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hilal şekli görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments