Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolunay ve hilal görmek

Rüyada dolunay ve hilal görmek

Rüyada dolunay ve hilal görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada dolunay ve hilal gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Rüyada dolunay ve hilal görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Rüyada ay ve hilal görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift hilal görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada hilal yıldız görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil hilal görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız ve hilal görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments