Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde füze görmek

Rüyada gökyüzünde füze görmek

Rüyada gökyüzünde füze görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde füze gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Rüyada gökyüzünde füze görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada füze atıldığını görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına tabir olunur.

Rüyada füze düştüğünü görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işaret eder.

Rüyada füze fırlatmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada füzeden kaçmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada füzeye binmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada havada füze görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments