Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füze fırlatmak

Rüyada füze fırlatmak

Rüyada füze fırlatmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, büyük borçlar alınacağına yorulur.

Rüyada füze fırlatmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Rüyada füze fırlatmak adeta sinirden küplere bineceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Rüyada füzeye binmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine inanılır.

Rüyada füzeden kaçmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada havada füze görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalet etmektedir.

Rüyada füze atmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada füze düştüğünü görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Rüyada savaş füzesi görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada füze atıldığını görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments