Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füze atıldığını görmek

Rüyada füze atıldığını görmek

Rüyada füze atıldığını görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine alamet eder.

Rüyada füze atıldığını gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada füze atıldığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada havada füze görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde füze görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada füzeye binmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada füze fırlatmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada füze atmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada füze düştüğünü görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments