Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füzeye binmek

Rüyada füzeye binmek

Rüyada füzeye binmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, hayatın tadına varacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada füzeye binmek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada füzeye binmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada füze düştüğünü görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada füze atmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, darda kalacağına, hastalıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada füze görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada füze atıldığını görmek daha sık bir araya geleceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada füzeden kaçmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada füze fırlatmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments