Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada füze görmek

Rüyada havada füze görmek

Rüyada havada füze görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, zor durumlara düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada havada füze gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Rüyada havada füze görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada füze patlaması görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada füze atmak sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada füze atıldığını görmek gelecekte yüzünün güleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada füze düştüğünü görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dış ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada füze fırlatmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde füze görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, daha çok iş yapacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada füzeye binmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments