Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füzelerin atıldığını görmek

Rüyada füzelerin atıldığını görmek

Rüyada füzelerin atıldığını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, duaların kabul göreceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada füzelerin atıldığını gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada füze atıldığını görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada füze fırlatmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada füze patlaması görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına işarettir.

Rüyada havada füze görmek para sıkıntısının olmayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada füzeden kaçmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde füze görmek verimli olacak işler yapacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada füze düştüğünü görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments