Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füzeden kaçmak

Rüyada füzeden kaçmak

Rüyada füzeden kaçmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada füzeden kaçmak gördüyseniz:

  • Olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada füzeden kaçmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde füze görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine inanılır.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Rüyada füze fırlatmak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada füze atıldığını görmek işlerinin açılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada füze atmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada füze patlaması görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada füzeye binmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments