Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füze düştüğünü görmek

Rüyada füze düştüğünü görmek

Rüyada füze düştüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, işlerinin artacağına işarettir.

Rüyada füze düştüğünü gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada füze düştüğünü görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada havada füze görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde füze görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada füze fırlatmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada füzeye binmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, iftiraya uğrayacağına delalettir.

Rüyada füzeden kaçmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada füze patlaması görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments