Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde dolunay görmek

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek anlaşmazlıkların biteceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde dolunay gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızıl dolunay görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada iki dolunay görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, alkış alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi dolunay görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece dolunay görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, idealist kimse olacağına, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Rüyada iki tane dolunay görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada dolunayın battığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments