Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızıl dolunay görmek

Rüyada kızıl dolunay görmek

Rüyada kızıl dolunay görmek mevki kazanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, iyi haberler alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızıl dolunay gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Rüyada kızıl dolunay görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada dolunay ve kurt görmek verimin kaçacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada dolunayın yandığını görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu dolunay görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolunay ve hilal görmek insanlardan uzaklaşılacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine yorulur.

Rüyada üç tane dolunay görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments