Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dolunay görmek

Rüyada mavi dolunay görmek

Rüyada mavi dolunay görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi dolunay gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Rüyada mavi dolunay görmek çok hayırlı işlere girileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada dolunayın yandığını görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek kazancını arttıracağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı dolunay görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızıl dolunay görmek eğlenceli günler geçirileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada üç tane dolunay görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolunay ve yıldız görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments