Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki dolunay görmek

Rüyada iki dolunay görmek

Rüyada iki dolunay görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki dolunay gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada iki tane dolunay görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalet eder.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işarettir.

Rüyada güneş ve dolunay görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına delalet eder.

Rüyada dolunaya bakmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada kızıl dolunay görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı dolunay görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, içine fesat düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki dolunay görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada parlak dolunay görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hayırlı işler yapacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments