Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece dolunay görmek

Rüyada gece dolunay görmek

Rüyada gece dolunay görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sorunların tamamen biteceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada gece dolunay gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada gece dolunay görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı dolunay görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine işarettir.

Rüyada iki tane dolunay görmek keyifli sohbetler edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolunayın battığını görmek ününün çoğalacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı dolunay görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman dolunay görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kızıl dolunay görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük dolunay görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments