Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolunayın battığını görmek

Rüyada dolunayın battığını görmek

Rüyada dolunayın battığını görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, gelirinin garanti olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada dolunayın battığını gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada dolunayın battığını görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada parlak dolunay görmek kafa dinleyeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Rüyada iki tane dolunay görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolunay ve kurt görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işinde ustalaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, işlerin günden güne bozulacağına işaret eder.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ay dolunay görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments