Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane dolunay görmek

Rüyada iki tane dolunay görmek

Rüyada iki tane dolunay görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane dolunay gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada üç tane dolunay görmek mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane dolunay görmek çok hayırlı haberler alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi dolunay görmek yaşananları unutturacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada dolunaya bakmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Rüyada büyük dolunay görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada çok büyük dolunay görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolunayın yandığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments