Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolunayın düştüğünü görmek

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada dolunayın düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolunay ve yıldız görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece dolunay görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada dolunay görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dolunayın battığını görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments