Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bir şeyler görmek

Rüyada gökyüzünde bir şeyler görmek

Rüyada gökyüzünde bir şeyler görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, büyük emekler vereceğine, işlerin kara geçeceğine, şifa edineceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir şeyler gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde bir şeyler görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir şey görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde nur görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ona yardımcı olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde karanlık görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek karlı işler yapacağına, umutlarının söneceğine, kazancının ilk önce azalacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments