Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bir şey görmek

Rüyada gökyüzünde bir şey görmek

Rüyada gökyüzünde bir şey görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir şey gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde bir şey görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde bir şeyler görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünün konuştuğunu görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden düşmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde semazen görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, işsizin iş bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü kara görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments