Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, her gün daha fazla dolacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz at gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde at görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde atlar görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek markasını duyuracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gökyüzü görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülsüm

Rüyamda gökyüzünde beyaz eşiğin indiğini gördüm daha sonra beyaz atın indiğini gördüm ve sonra inek inecektiki ben uyandım