Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kara delik görmek

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara delik gördüyseniz:

  • Gerek diğer sebepler, gerekse yeni tanışacağınız kimseler nedeniyle süregelen duygusal ilişkilerinizi değiştirmeyi ciddi olarak düşünebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek patron olunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde delik görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kara delik görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine işaret eder.

Rüyada denizde kara delik görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünü kara görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek sıkıntısının biteceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada delik çizme görmek yakın akrabadan gelecek habere, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments