Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde semazen görmek

Rüyada gökyüzünde semazen görmek

Rüyada gökyüzünde semazen görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde semazen gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünde semazen görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dönen semazen görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada semazen gibi döndüğünü görmek söz ve yetki sahibi olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada semazen olmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada semazen yapmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine delalettir.

Rüyada semazenler görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada semazenleri görmek dertlerine derman arayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kendini semazen olarak görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments