Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden düşmek

Rüyada gökyüzünden düşmek

Rüyada gökyüzünden düşmek şansının ve bahtının açılacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek kendi çok iyi hissedeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünden düşmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden denize düşmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, önünün açılacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden suya düşmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, ilişkilerin noktalanacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yere düşmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak ferah düzeyinin yükseleceğine, düşmanına galip geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments