Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünün konuştuğunu görmek

Rüyada gökyüzünün konuştuğunu görmek

Rüyada gökyüzünün konuştuğunu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünün konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Rüyada gökyüzünün konuştuğunu görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün konuşmasını görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hırsızlık yapacağına inanılır.

Rüyada yabancı dil konuşan görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle konuştuğunu görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada kundakta konuşan bebek görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kimseden korkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan ata binmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, rahat bir döneme gireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına işarettir.

Rüyada denizin konuştuğunu görmek getirisinden daha fazla olacağına, zenginleşeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle konuştuğunu görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments