Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü kara görmek

Rüyada gökyüzünü kara görmek

Rüyada gökyüzünü kara görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü kara gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü kara görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yatırımların heba olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına yorulur.

Rüyada gökyüzünde canavar görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne yakın olmak çevre değiştireceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments