Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada gece gökyüzünde ışık gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada gece ışık görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek şansının kötüye gideceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, işinde itibar edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments