Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, büyük kazanç elde edileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek iç sıkıntısına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde ışık görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir ışık görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments