Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kanatlı melek görmek

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, lüks içinde olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı melek gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek başarıların artacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada kanatlı melek görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek kanadı görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı melek olmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulur.

Rüyada melek kanadı takmak saygın biri olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, maddi zararlara uğrayacağına, dertlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek kötü gidişe dur denileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments