Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz melek görmek

Rüyada beyaz melek görmek

Rüyada beyaz melek görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, herkesin yardımına koşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz melek gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz melek görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek sayılacağına ve sevileceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir meleklerini görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalettir.

Rüyada dört büyük melek görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını melek görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada azrail meleği görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide melek görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments