Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, eline haram para geçeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet etmektedir.

Rüyada gökte ay yıldız görmek hayırlı haberlere, işlerinin çok açılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Rüyada gökte yıldızlar görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada gökten yıldız toplamak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökte yıldız görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret eder.

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments