Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte yıldızlar görmek

Rüyada gökte yıldızlar görmek

Rüyada gökte yıldızlar görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada gökte yıldızlar gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada gökte ay yıldız görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada gökte yıldızlar görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yeni alanlara yöneleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökte yıldız görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Rüyada gökten yıldız toplamak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yıldızların çarpıştığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yıldız görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments