Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada gökten yıldız yağdığını gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, elde edilen nasibin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, daha rahat para kazanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet eder.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına inanılır.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments