Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte yıldız görmek

Rüyada gökte yıldız görmek

Rüyada gökte yıldız görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, birikmiş parasının olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, belaya ve derde düşeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökte yıldız gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Rüyada gökte yıldız görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Rüyada gökten yıldız toplamak dertlerin kısa zamanda biteceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada gökte yıldızlar görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökte ay yıldız görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek aşama göstermeyeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada havada yıldız görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments