Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten yıldız toplamak

Rüyada gökten yıldız toplamak

Rüyada gökten yıldız toplamak dertlerin aşılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, güzel günlerin sona ereceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine inanılır.

Rüyada gökten yıldız toplamak gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Rüyada gökten yıldız toplamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalettir.

Rüyada gökte ay yıldız görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, ayaklandıracağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada gökte yıldız görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet eder.

Rüyada gökte yıldızlar görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işarettir.

Rüyada yıldız toplamak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yerden yıldız toplamak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments