Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızın düştüğünü görmek

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızın düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek belli bir kazanç elde edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına işarettir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kasasının daha çok para dolacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada düşen yıldız görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız düştüğünü görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments