Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte ay yıldız görmek

Rüyada gökte ay yıldız görmek

Rüyada gökte ay yıldız görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Rüyada gökte ay yıldız gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada gökte ay yıldız görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, müşterilerinin çoğalacağına, kazancın katbekat artacağına yorulur.

Rüyada ay yıldız güneş görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulur.

Rüyada ay güneş yıldız görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek rahatsızlık vereceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet eder.

Rüyada güneş ay yıldız görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments