Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten yere inmek

Rüyada gökten yere inmek

Rüyada gökten yere inmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerinin duracağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten yere inmek gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Rüyada gökten yere inmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten inmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten yere inmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yerin dibine inmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada yer altina inmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, işine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden yere inmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet eder.

Rüyada uçmak ve yere inmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments