Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin dibine inmek

Rüyada yerin dibine inmek

Rüyada yerin dibine inmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin dibine inmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yerin dibine inmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret eder.

Rüyada suyun dibine inmek zenginliğe kavuşulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin dibine inmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalettir.

Rüyada yerin dibini görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, refah içinde yaşayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada yerin dibine batmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin dibine girmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada yerin dibine düşmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, büyük başarı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments