Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten inmek

Rüyada gökten inmek

Rüyada gökten inmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada gökten inmek gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada gökten yere inmek rızkın genişleyeceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten inmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada tepeden koşarak inmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşekten inmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten yere inmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya binmek ve inmek kazancın günden güne artacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada vapurdan inmek işlerinin karışacağına, büyük mutluluk duyulacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada zirveden inmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments