Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altina inmek

Rüyada yer altina inmek

Rüyada yer altina inmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yer altina inmek gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Rüyada yer altina inmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada alt kata inmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada yerin altına inmek onlara galip geleceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçakla yere inmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden yere inmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere inmek neşesinin yerine geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarak yere inmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments