Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten yere inmek

Rüyada yüksekten yere inmek

Rüyada yüksekten yere inmek hakkıyla kazanca, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, bunun da geleceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten yere inmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada yüksekten yere inmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan inmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, verimli olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, dönülmez yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten kayarak inmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iple yüksekten inmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments