Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçmak ve yere inmek

Rüyada uçmak ve yere inmek

Rüyada uçmak ve yere inmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, imkân sahibi olacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçmak ve yere inmek gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada uçmak ve yere inmek fırsatların elden kaçırılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yer altina inmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yerin altına inmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada gökten yere inmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorumluluk alacağına yorulur.

Rüyada uçakla yere inmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada havadan yere inmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Rüyada yerin dibine inmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden yere inmek dertlerin günden güne artacağına, geçiminin güçleşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments