Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle yerin dibine inmek

Rüyada asansörle yerin dibine inmek

Rüyada asansörle yerin dibine inmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yerin dibine inmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle yerin altına inmek herkesin rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dibine inmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada suyun dibine inmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerin dibini görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yerin dibine düşmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet eder.

Rüyada yerin dibine girmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başa iş açacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments