Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ekmeksiz kalacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek gözünün yaşını sileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments