Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göktaşı düştüğünü görmek

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntısından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına inanılır.

Rüyada göktaşı düştüğünü gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek uzak bir yola gidileceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına işaret eder.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sorumlu tutacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok büyük zararlar edileceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek verilen emeklerin heba olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments