Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments